Bug 14431 - [iOS] monotouch tests with LLVM is generating MT3001 "could not AOT the assembly" error
Summary: [iOS] monotouch tests with LLVM is generating MT3001 "could not AOT the assem...
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Pre-release ()
Version: 6.4.4
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: 6.4.x (post async)
Assignee: Sebastien Pouliot
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-09-04 12:09 UTC by GouriKumari
Modified: 2013-09-04 15:33 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Comment 1 Sebastien Pouliot 2013-09-04 13:05:50 UTC
That was a short-lived regression that I spotted/reported this morning on IRC.

ios7 is back to green on 1f26337085e3318827149fa1b0aceeef42932e1f 
master to fine starting with c1d8a173d3a2c4179a99c1c2b087d54871560dd3