Bug 14373 - User receives an error while clicking on Get more components or Edit Components.
Summary: User receives an error while clicking on Get more components or Edit Components.
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 4.1.10
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-09-02 07:17 UTC by Akhilesh kumar
Modified: 2013-09-04 10:06 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Akhilesh kumar 2013-09-02 07:17:49 UTC
Steps to reproduce:
Open XS.
Create an iOS or Android application.
Right click or double click on Get more components or Edit Components.

Actual:
User receives an error while clicking on Get more components or Edit Components.

Expected:
User should able to add or edit components in the application successfully.   

Error details:
https://gist.github.com/AkhileshKumar01/22e7b59cfbec4a7c2165

Screencast:
http://screencast.com/t/NwgC0zOabg4B

Environment Info:
All Mac
XS 4.1.10 (build 3)
Mono 3.2.2 ((no/a0fc6ba)
MT 6.9.6.0 
MFA 4.8.2-54 
XCode 4.5/4.6.3

Regression status:REGRESSION,Not happening with stable XS 4.0.12(build 3)
Comment 1 Lluis Sanchez 2013-09-03 12:20:56 UTC
Fixed in master.
Comment 2 Lluis Sanchez 2013-09-03 13:16:29 UTC
Included in 4.1.10 build 6
Comment 3 Saurabh 2013-09-04 10:06:47 UTC
Today we have checked this issue with following builds:

All Windows
X.S 4.1.10 (build 6)

Now, this issue does not exist and we are able to open component page successfully.

Hence, changing its status as Verified and Fixed.