Bug 14003 - Completion window gets out of visible screen
Summary: Completion window gets out of visible screen
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Mike Krüger
URL:
: 13291 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-08-15 10:11 UTC by Marek Safar
Modified: 2014-01-21 06:29 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Marek Safar 2013-08-15 10:11:02 UTC
http://screencast.com/t/XcE9IImj3rru
Comment 1 Mike Krüger 2013-08-15 11:00:13 UTC
I can't repro that - it always opens below the line for me - it has only one chance of opening above: 

When you're at the bottom and popping up below would go out of the screen.

Maybe it's your graphic card or driver giving wrong screen informations ?

Are you working on an external monitor or multi monitor system ?
Comment 2 Marek Safar 2013-08-15 11:02:29 UTC
This is multi monitor system where main menu is only at first monitor
Comment 3 Mike Krüger 2013-08-19 03:51:57 UTC
*** Bug 13291 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Mike Krüger 2013-09-19 06:07:49 UTC
Should be fixed.
Comment 5 daniel.doubleday 2013-10-17 13:23:44 UTC
In which version is this supposed to be fixed? In 4.0.13 and before IntelliSense is unusable for me.

It looks different though:

http://www.youtube.com/watch?v=8yywD7fVSGQ&feature=youtube_gdata_player
Comment 6 Mike Krüger 2013-10-17 13:25:27 UTC
4.0.13 doesn't contain the last 2 months of fixes :/
Comment 7 Mike Krüger 2013-10-17 13:25:39 UTC
(except big show stoppers)
Comment 8 daniel.doubleday 2013-10-20 12:07:06 UTC
Thanks Mike .. I actually didn't know about the alpha / beta versions.

Is there any way to tell in which versions bugfixes end up? Just asking because I still have the problem in 4.1.12.
Comment 9 Mike Krüger 2013-10-20 14:05:37 UTC
I suppose it'll be released mid november
Comment 10 Atin 2014-01-21 06:29:44 UTC
Today, we have checked this issue with:

XS 4.2.3(build 146) - 76e7c7f6ca0e59052f2bb29f8179313510977377
ML 10.8.5

Now this issue is not exist, completion window is visible properly in XS.

screencast: http://www.screencast.com/t/FjvILg0K

Hence marking this as Verified