Bug 13849 - Assembly browser doesn't show the namespace
Summary: Assembly browser doesn't show the namespace
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Assembly browser ()
Version: unspecified
Hardware: PC Linux
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-08-08 06:04 UTC by Andres G. Aragoneses
Modified: 2014-01-24 12:32 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
screenshot of the problem (254.96 KB, image/png)
2013-08-08 06:04 UTC, Andres G. Aragoneses
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Andres G. Aragoneses 2013-08-08 06:04:13 UTC
When right-clicking -> Go To Declaration, assembly browser was opened, but no namespace is written (see screenshot).
Comment 1 Andres G. Aragoneses 2013-08-08 06:04:46 UTC
Created attachment 4584 [details]
screenshot of the problem
Comment 2 Mike Krüger 2013-08-13 02:20:49 UTC
fixed.
Comment 3 Akhilesh kumar 2014-01-24 12:32:33 UTC
Today, we have checked this issue with following builds:

XS 4.2.3(build 154)- 4dca4a28d7ecc2c4df8a4d58e74b8902d0283b53
Xamarin addins: cc120a6f639fa6649aa4d23a0f0e7c5701134047

Now this issue is not exists, when we right-clicking -> Go To Declaration, assembly browser is opened,  namespace is written.

Screencast: http://www.screencast.com/t/ezcPbVMO

Hence closing this issue