Bug 13821 - Commit dialog has broken image in 4.1.9
Summary: Commit dialog has broken image in 4.1.9
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Version Control ()
Version: 4.1.8
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Marius Ungureanu
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-08-07 11:06 UTC by Neal
Modified: 2013-08-08 18:31 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
commit dialog (53.48 KB, image/png)
2013-08-07 11:06 UTC, Neal
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Neal 2013-08-07 11:06:38 UTC
Created attachment 4565 [details]
commit dialog

I surely would hope someone tested this and would have caught this, however, please see the attached image.
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-08-07 14:51:35 UTC
Not sure how that happened, our MacOS theme completely disables images in buttons. Maybe the VCS addin is explicitly packing the image inside the button?
Comment 2 Marius Ungureanu 2013-08-08 05:56:59 UTC
Michael, I think it does. Nothing ever got changed for the commit button though.
Comment 3 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-08-08 18:26:31 UTC
This appears to be a stetic bug: https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=13874
Comment 4 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-08-08 18:31:18 UTC
Committed a workaround.