Bug 13799 - xml
Summary: xml
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Xamarin.iOS.dll ()
Version: 6.9.5.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-08-06 22:18 UTC by pperera
Modified: 2013-10-07 06:17 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description pperera 2013-08-06 22:18:24 UTC

    
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2013-08-07 05:50:03 UTC
There is no description, did something go wrong when you submitted the bug report?
Comment 2 pperera 2013-08-07 21:45:16 UTC
Sorry seems so.

Parsing xml from a stream fails, but loading from a string works.

					XmlDocument doc = new XmlDocument();
// works
					string str = content.getStreamString();
					doc.LoadXml(str);

// fails
					doc.Load(content.webStream);
Comment 3 pperera 2013-08-07 21:47:13 UTC
where content is a download helper class and getStreamString() is

				if (webStream != null)
				{
					StreamReader reader = new StreamReader(webStream);
					return reader.ReadToEnd();
				}
return null;
Comment 4 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2013-10-01 10:28:33 UTC
I can't reproduce any problems with the following test code:

	var client = new WebClient ();
	var req = (HttpWebRequest)WebRequest.Create ("http://wrench.mono-project.com/Wrench/WebServices/WebServices.asmx?wsdl");
	var webStream = req.GetResponse ();
	var doc = new XmlDocument ();
	doc.Load (webStream.GetResponseStream ());
	Console.WriteLine ("Success");

Please attach a complete test project we can use to reproduce it.
Comment 5 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2013-10-07 06:17:29 UTC
Closing for now, please reopen if you can attach a test case.