Bug 13779 - [iOS] MT3001 error when project has spaces in its path and when LLVM is enabled
Summary: [iOS] MT3001 error when project has spaces in its path and when LLVM is enabled
Status: VERIFIED INVALID
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: XI runtime ()
Version: 6.4.0
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: 6.4.2
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks: 13603
  Show dependency tree
 
Reported: 2013-08-06 12:03 UTC by GouriKumari
Modified: 2013-08-06 12:54 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED INVALID

Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2013-08-06 12:18:50 UTC
This is the exact same bug as #13603 - and it was fixed after 6.4.1.1. Please try again with a newer version from Wrench (the RC for 6.4.2 would probably be best).
Comment 2 GouriKumari 2013-08-06 12:54:02 UTC
Updates to Comment #0

The fix is included with both 6.4.2.13 and 6.4.2.14.pkg.  

Also, mono version required is  Mono 3.2.2 ((no/4a17166).

Supplemental Info: https://gist.github.com/GouriKumari/8ebaa354f8e6dcea17fa 
Marking this bug as Resolved Invalid, since I tested the bug without updating Xamarin.iOS to rc build.

Test Env:

Xamarin Studio
Version 4.0.10 (build 7)
Installation UUID: fafd3486-1aec-4f9c-ab77-08bf4a000708
Runtime:
	Mono 3.2.2 ((no/4a17166)
	GTK 2.24.20
	GTK# (2.12.0.0)
	Package version: 302020000

Apple Developer Tools
Xcode 4.6.3 (2068)
Build 4H1503

Xamarin.Mac
Xamarin.Mac: 1.4.8

Xamarin.iOS
Version: 6.4.1.13 (Trial Edition)
Hash: ed003d4
Branch: 
Build date: 2013-05-08 15:07:27-0400