Bug 13639 - Xamarin Studio fails to open a solution file Visual Studio has no problem with
Summary: Xamarin Studio fails to open a solution file Visual Studio has no problem with
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Project Model ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Lluis Sanchez
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-07-31 02:52 UTC by Michael Klishin
Modified: 2016-10-18 17:06 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Michael Klishin 2013-07-31 02:52:53 UTC
Xamarin Studio cannot open the following solution file:

http://hg.rabbitmq.com/rabbitmq-dotnet-client/file/90986d747d56/RabbitMQDotNetClient.sln

while Visual Studio 2010 has no problem with it.

The error message says there are issues with a version string format.
Comment 1 Lluis Sanchez 2013-08-20 06:58:04 UTC
The problem must be in one of the csprojs, because I can open the .sln just fine (although it complains about all the missing projects).

Without the .csproj files it is hard to tell what's wrong. The XS log file would also help (Help->Open Log Directory).
Comment 2 Michael Klishin 2013-08-20 06:59:09 UTC
They can be found in the same repo, http://hg.rabbitmq.com/rabbitmq-dotnet-client.
Comment 3 Mohit Kheterpal 2016-01-08 12:45:14 UTC
I have tried to reproduce this issue at my end and observed that project provided in bug description is loaded successfully in XS as shown in screencast : http://www.screencast.com/t/PlhwqmR90IuQ

Could you please check it again at your end if possible ? If this issue still exist at your end, please provide the IDE logs and full Environment info by (Xamarin Studion->About->show Details).

Thanks.
Comment 4 iain 2016-10-18 17:06:58 UTC
We have not received the requested information. If you are still experiencing this issue please provide all the requested information and re-open the bug report. Thanks!