Bug 13364 - 16 unresolved symbols linking with sgen in msvc
Summary: 16 unresolved symbols linking with sgen in msvc
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: General ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-07-20 19:12 UTC by Cameron Taggart
Modified: 2013-07-25 21:56 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
screenshot of unresolved externals (22.22 KB, image/png)
2013-07-20 19:12 UTC, Cameron Taggart
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Cameron Taggart 2013-07-20 19:12:03 UTC
Created attachment 4387 [details]
screenshot of unresolved externals

When linking libmono with the Visual Studio configuration of Debug_SGen or Release_SGen, there are 16 unresolved externals. Debug and Release are linking.

https://github.com/ctaggart/mono/issues/3
Comment 1 Zoltan Varga 2013-07-25 21:56:33 UTC
Fixed in master a3c12804f024ef189473c33b5c2da55d41db3494.