Bug 13258 - Connect button in "Connect to a Xamarin.iOS Build Host" stays inactive
Summary: Connect button in "Connect to a Xamarin.iOS Build Host" stays inactive
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 9775
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 0.x Insider Preview
Hardware: PC Windows
: Normal major
Target Milestone: ---
Assignee: Jose Miguel Torres
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-07-15 17:28 UTC by calvin.fisher
Modified: 2015-01-05 11:20 UTC (History)
7 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 9775

Description calvin.fisher 2013-07-15 17:28:21 UTC
1) Open the "Connect to a Xamarin.iOS Build Host" window with Options/Xamarin/iOS Settings/Configure, or by creating a situation where iOS for VS needs to re-connect to the Mac build host
2) Click on a server, connection detection process starts
3) Wait for server detection to finish, observe that Status has changed to "Ready"
4) Observe that the "Connect" button is still disabled

At this point, if I close the window and re-open it, the top server (my default choice and a working server) is selected and the Connect button is now enabled.

Double-clicking on the server after it is detected as "Ready" is also a workaround.
Comment 1 Jose Miguel Torres 2013-07-15 17:40:52 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 9775 ***