Bug 13034 - Ios sample "SocialFrameworkDemo" gives build error
Summary: Ios sample "SocialFrameworkDemo" gives build error
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Samples ()
Version: 6.3.x
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: GouriKumari
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-07-03 08:57 UTC by Atin
Modified: 2013-07-03 12:45 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Atin 2013-07-03 08:57:04 UTC
Steps to reproduce:
1. Open 'SocialFrameworkDemo' in X.S
2. Debug or run the application.

Actual result:
Application gives 2 build errors

Build output: https://gist.github.com/atin360/6c03bd18d035d326f155

Expected result:
Application should run successfully.

Environment details:
All mac
XS 4.0.9(build 12)
Mono 3.0.12
MT 6.3.7.150 

App info: monotouch-samples-master-3.0. - 4638ae8895e6af6ba62ae30d0c7e28e92c6214b4

Regression status: REGRESSION working fine with MT 6.2.7.1
Comment 1 Sebastien Pouliot 2013-07-03 10:15:54 UTC
That was found and is already fixed in 6.3.7.155
Comment 2 Atin 2013-07-03 12:45:39 UTC
We have checked this issue with:

XS 4.0.9(build 12)
Mono 3.0.12
MT 6.3.7.162

Now application is run successfully on device, Without any build error. Hence marking this as Verified Fixed