Bug 12974 - Solution viewer does not open projects during running
Summary: Solution viewer does not open projects during running
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Project Management ()
Version: 4.0.6
Hardware: PC Linux
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-07-01 08:27 UTC by Matt
Modified: 2015-08-27 12:09 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Matt 2013-07-01 08:27:44 UTC
Description of Problem: Projects that are in the solution viewer that are closed cannot be opened during / after debugging. 


Steps to reproduce the problem:
1. Start MD such that some projects are closed. 
2. Run the debugger.
3. Try to open the closed projects, they don't open.


Actual Results: 
Projects that were closed remain closed and cannot be opened.


Expected Results: 
Projects can be opened.


How often does this happen? 
Always. It occurs if the debugger is run, then stopped, or if the debugger is run and then while it is running one tries to open the project.


Additional Information:
I filed a bug recently (and it still exists) in which the object inspection is failing during debugging. This feels similar in that the UI control in both cases is the same (the little triangle). It is almost as if that control is broken in some way and click events are getting ignored under some circumstances.
Comment 1 Lluis Sanchez 2015-08-26 08:20:14 UTC
Is this still an issue? I can't reproduce
Comment 2 Matt 2015-08-27 12:09:38 UTC
It doesn't seem to be an issue anymore.