Bug 12841 - Copy and Paste messes up code (4.0.9 build 12)
Summary: Copy and Paste messes up code (4.0.9 build 12)
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-06-23 21:05 UTC by Neal
Modified: 2013-07-12 00:37 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
paste issue (94.36 KB, image/png)
2013-06-23 21:05 UTC, Neal
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Neal 2013-06-23 21:05:04 UTC
Created attachment 4183 [details]
paste issue

Hello.

Copying and pasting code is not working properly, see attached.  I'm using the beta channel, XamStudio 4.0.9 build 12.
Comment 1 Mike Krüger 2013-06-27 02:03:14 UTC
Can you reproduce it ?

Do you have changed the formatting options ? (In the shot you're using allman formatting)
Or do you've disabled on the fly formatting ?
Comment 2 Mike Krüger 2013-06-27 03:28:41 UTC
fixed

The bug is fixed by commit:

66a3a9d08949d0fad61f2fd912322b41b8219377

(In case we want a bugfix release)
Comment 3 gburdeti 2013-07-11 12:11:05 UTC
Is this fix out yet? I have 4.09 build 12 and I have this bug. Thanks
Comment 4 Mike Krüger 2013-07-12 00:37:44 UTC
4.09 is a different branch than master, I suppose it won't make it until 4.2 (depending on our release decisions) :(