Bug 12830 - Design and actual vary (sometimes quite greatly)
Summary: Design and actual vary (sometimes quite greatly)
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: XI runtime ()
Version: 6.3.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: 7.2.0 (iOS 7.1)
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-06-21 20:06 UTC by Paul Johnson
Modified: 2016-01-11 21:55 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Actual rendering in the simulator (59.45 KB, image/tiff)
2013-06-21 20:06 UTC, Paul Johnson
Details
Designer view (38.91 KB, image/tiff)
2013-06-21 20:08 UTC, Paul Johnson
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Paul Johnson 2013-06-21 20:06:48 UTC
Created attachment 4178 [details]
Actual rendering in the simulator

I have a design which looks fine in Xcode, but when it is run on the simulator (and on a real device) shows a couple of issues.

1. The bar at the top in the designer looks fine. On a screen it's expanded
2. The UIStepper in the designer marries up to the position of the text box. On screen, it's below

This could be down to me, but I can't see why the Xcode design and the displayed design should vary.
Comment 1 Paul Johnson 2013-06-21 20:08:21 UTC
Created attachment 4179 [details]
Designer view

This is the designer UI view from Xcode. Attachment 4178 [details] is the view when run on the simulator (tested and it is the same on a device)
Comment 4 PJ 2013-07-10 19:08:08 UTC
Heyo Paul, we unfortunately won't get to fully diagnosing and fixing this one until after 6.4 - perhaps there's a difference between the iOS version used while designing in Xcode and the iOS version of the simulator?
Comment 5 Paul Johnson 2013-07-11 03:47:02 UTC
Nope - I thought of that initially, but everything is set to the most recent version
Comment 6 PJ 2013-11-19 16:45:03 UTC
This bug was targeted for a past milestone, moving to the next non-hotfix active milestone.
Comment 7 GouriKumari 2016-01-11 21:55:31 UTC
I am closing this bug and if the issue is still reproducible with latest XI and XS stable builds, please reopen the message.