Bug 1282 - [regression] go to type doesn't find type
Summary: [regression] go to type doesn't find type
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: C# Binding ()
Version: 2.8
Hardware: PC All
: High major
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
: 1350 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-10-05 18:37 UTC by Andres G. Aragoneses
Modified: 2012-02-15 06:23 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Andres G. Aragoneses 2011-10-05 18:37:47 UTC
Testcase:
1. Download banshee source code and open Banshee.sln.
2. Press CTRL+Shift+T.
3. Write "StreamRatingTagger".

Current results:
Nothing found.

Expected results:
Should show the type.
Comment 1 Andres G. Aragoneses 2011-10-06 06:41:21 UTC
This is a regression in MonoDevelop 2.8. This bug is not present in MonoDevelop 2.6.0.1.
Comment 2 Andres G. Aragoneses 2011-10-07 06:28:28 UTC
Bug is reproducible on Windows too.
Comment 3 Mike Krüger 2011-10-11 10:17:08 UTC
*** Bug 1350 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Mike Krüger 2012-02-15 06:23:00 UTC
Should be fixed in newresolver.