Bug 12749 - Bindings Project not showing proper build action ("ObjcBindingNativeLibrary")
Summary: Bindings Project not showing proper build action ("ObjcBindingNativeLibrary")
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: 4.0.8
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-06-18 19:04 UTC by Pierce Boggan [MSFT]
Modified: 2015-01-06 16:33 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Test Case (357.08 KB, application/zip)
2013-06-18 19:04 UTC, Pierce Boggan [MSFT]
Details
Image showing off issue (573.25 KB, image/png)
2013-06-18 19:05 UTC, Pierce Boggan [MSFT]
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Pierce Boggan [MSFT] 2013-06-18 19:04:46 UTC
Created attachment 4149 [details]
Test Case

Description of Issue: The build action "ObjcBindingNativeLibrary" is *not* showing when .a libraries are added to a solution in Xamarin Studio. 

I've attached a test project, as well as a screenshot, showing off the issue.

Version Information:
=== Xamarin Studio ===

Version 4.0.8 (build 2)
Installation UUID: dbb93e30-b525-4632-8fdd-511fbc37c560
Runtime:
	Mono 2.10.12 (mono-2-10/c9b270d)
	GTK 2.24.16
	GTK# (2.12.0.0)
	Package version: 210120000

=== Apple Developer Tools ===

Xcode 4.6.3 (2068)
Build 4H1503

=== Xamarin.Mac ===

Xamarin.Mac: 1.4.8

=== Xamarin.iOS ===

Version: 6.2.7.1 (Business Edition)
Hash: 947e664
Branch: 
Build date: 2013-30-05 18:02:40-0400

=== Xamarin.Android ===

Version: 4.6.8 (Business Edition)
Android SDK: /Users/pierceboggan/Library/Developer/Xamarin/android-sdk-mac_x86
	Supported Android versions:
		2.1   (API level 7)
		2.2   (API level 8)
		2.3   (API level 10)
		3.1   (API level 12)
		4.0   (API level 14)
		4.0.3 (API level 15)
		4.1   (API level 16)
		4.2   (API level 17)
Java SDK: /usr

=== Build Information ===

Release ID: 400080002
Git revision: 0a09117dec1aed78c735ac46f7a50ae7d12f7a7a
Build date: 2013-05-16 19:36:29+0000
Xamarin addins: 78d0437c3f92ae13042f81e5fd9487e2c28d5fbc

=== Operating System ===

Mac OS X 10.9.0
Darwin Macintosh.local 13.0.0 Darwin Kernel Version 13.0.0
    Sat Jun  1 01:13:40 PDT 2013
    root:xnu-2422.1.4.1.8~1/RELEASE_X86_64 x86_64
Comment 1 Pierce Boggan [MSFT] 2013-06-18 19:05:19 UTC
Created attachment 4150 [details]
Image showing off issue
Comment 2 Jeffrey Stedfast 2015-01-06 16:33:19 UTC
Seems to have been fixed (just tested this and it shows up now)