Bug 12671 - Satellite assemblies not versioned correctly
Summary: Satellite assemblies not versioned correctly
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Project Model ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Lluis Sanchez
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-06-13 09:53 UTC by Ryan
Modified: 2017-09-06 09:55 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Sample resource project (32.86 KB, application/x-zip-compressed)
2013-06-13 09:53 UTC, Ryan
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Ryan 2013-06-13 09:53:44 UTC
Created attachment 4110 [details]
Sample resource project

I'm trying to build a C# library from Xamarin Studio that contains .resx files, and the satellite assemblies generated do not have the correct strong name. I've attached a sample solution that demonstrates the problem. The project contains an assembly info file with the assembly and file version both set to "1.0.0.0". Assembly signing is enabled as well.

When the project is built it generates the main assembly correctly with a version of 1.0.0.0 and a public key token. However, the satellite assemblies ('de' in the sample solution) have a version of "0.0.0.0" and a public key token of "null".

Mono version: 3.0.10
Xamarin Studio version: 4.0.8 (build 2)
Comment 1 Lluis Sanchez 2017-09-06 09:55:08 UTC
This is already fixed.