Bug 12587 - Not responding
Summary: Not responding
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 12559
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: 4.0.8
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-06-07 02:52 UTC by Rodrigo
Modified: 2013-06-15 08:09 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 12559

Description Rodrigo 2013-06-07 02:52:06 UTC
I'm having a very particular annoying behavior, the Xamarin Studio. Frequently, each 3 minutes, th IDE is not responding and showing the wheel icon. After a seconds it returns to the normally and is don't crashing down, but is very annoying!.

It's happend when I'm writting the code and I do not know how is the reason.

Hoy can you help me?
Comment 1 Mike Krüger 2013-06-07 02:59:59 UTC
can you try to give me a kill -QUIT <pid> output (but you need to be fast :)) - that'll show me where the IDE hangs.
Comment 2 Mike Krüger 2013-06-15 08:08:42 UTC
I suppose it's because of a memory problem. 
Maybe a leak we're investigating that.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 12259 ***
Comment 3 Mike Krüger 2013-06-15 08:09:18 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 12559 ***