Bug 12556 - Icons incorrect once added to svn
Summary: Icons incorrect once added to svn
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Version Control ()
Version: 4.1
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Alan McGovern
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-06-05 06:23 UTC by Paul Johnson
Modified: 2013-06-28 05:10 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
What I'm seeing (95.05 KB, image/tiff)
2013-06-05 06:23 UTC, Paul Johnson
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Paul Johnson 2013-06-05 06:23:01 UTC
Created attachment 4070 [details]
What I'm seeing

When adding a file to a project under source control, the new file correctly has a ? next to it. When added to source control, the icon should always changer to +. This is not always happening with some files remaining ? and others having + next to them.

See the attached grab to see what is happening.
Comment 1 Marius Ungureanu 2013-06-28 05:05:05 UTC
This is now fixed and will be included in upcoming releases.