Bug 12351 - make test fail with missing ../../tools/xbuild/xbuild/4.5/Microsoft.Common.*
Summary: make test fail with missing ../../tools/xbuild/xbuild/4.5/Microsoft.Common.*
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: General ()
Version: unspecified
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Martin Baulig
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-05-22 15:47 UTC by Peter Hultqvist
Modified: 2013-05-23 13:19 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED INVALID

Description Peter Hultqvist 2013-05-22 15:47:49 UTC
running "make test" from /mono/mcs/ cause the following error:

...
...
make[3]: Entering directory `/home/peter/dotNet/mono/mcs/class/Microsoft.Build.Framework'
for p in net_2_0 net_3_5 net_4_0 net_4_5; do \
		cp ../../tools/xbuild/xbuild/Microsoft.CSharp.targets ./../../class/lib/$p; \
		cp ../../tools/xbuild/xbuild/Microsoft.VisualBasic.targets ./../../class/lib/$p; \
		cp ../../tools/xbuild/xbuild/Microsoft.Silverlight*.targets ./../../class/lib/$p; \
	done
cp ../../tools/xbuild/xbuild/2.0/Microsoft.Common.* ./../../class/lib/net_2_0
cp ../../tools/xbuild/xbuild/3.5/Microsoft.Common.* ./../../class/lib/net_3_5
cp ../../tools/xbuild/xbuild/4.0/Microsoft.Common.* ./../../class/lib/net_4_0
cp ../../tools/xbuild/xbuild/4.5/Microsoft.Common.* ./../../class/lib/net_4_5
cp: cannot stat ‘../../tools/xbuild/xbuild/4.5/Microsoft.Common.*’: No such file or directory
make[3]: *** [copy-targets] Error 1
make[3]: Leaving directory `/home/peter/dotNet/mono/mcs/class/Microsoft.Build.Framework'
make[2]: *** [do-test] Error 2
make[2]: Leaving directory `/home/peter/dotNet/mono/mcs/class/Microsoft.Build.Framework'
make[1]: *** [test-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/peter/dotNet/mono/mcs/class'
make: *** [test-recursive] Error 1

These do work fine though
make clean
make
make run-test (when in /mono/mcs/class)

Ubuntu 13.04
Runtime from deb http://debian.meebey.net/experimental/mono / 
mono --version
Mono JIT compiler version 3.0.6 (Debian 3.0.6+dfsg-1~exp1~pre1)
Copyright (C) 2002-2012 Novell, Inc, Xamarin Inc and Contributors. www.mono-project.com
	TLS:           __thread
	SIGSEGV:       altstack
	Notifications: epoll
	Architecture:  amd64
	Disabled:      none
	Misc:          softdebug 
	LLVM:          supported, not enabled.
	GC:            Included Boehm (with typed GC and Parallel Mark)
Comment 1 Rodrigo Kumpera 2013-05-23 12:04:29 UTC
Martin, please fix this one together with the other xbuild failures.