Bug 12299 - loosing my Xamarin.Android liense
Summary: loosing my Xamarin.Android liense
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 4.0.5
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Chris Hardy [MSFT]
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-05-19 08:39 UTC by Philippe Monteil
Modified: 2013-12-05 18:35 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Philippe Monteil 2013-05-19 08:39:19 UTC
Description of Problem:

After having installed the Xamarin.Android for VS.Net trial,
each application produced and deployed using Xamarin.Studio
shows the '24 hours' warning screen.

Using my account to unregister the the Xamarin.Android for VS.Net trial,
and the rebooting and cleaning/recompiling/redeploying the applications
does not remove the '24 hours' warning screen.


Steps to reproduce the problem:
1. 
2. 


Actual Results:


Expected Results:


How often does this happen? 


Additional Information:
Comment 1 Jonathan Pryor 2013-05-19 11:06:06 UTC
Please run the following commands:

> "%ProgramFiles(x86)%\MSBuild\Xamarin\Android\mandroid.exe" --version > %TMP%\o.txt 2>%TMP%\e.txt
> NOTEPAD %TMP%\o.txt
> NOTEPAD %TMP%\e.txt

What are the contents of %TMP%\o.txt and %TMP%\e.txt?
Comment 2 Philippe Monteil 2013-05-19 11:19:23 UTC
o.txt gives:
mandroid 4.6.6.114771982 Trial

e.txt is empty.
Comment 3 Philippe Monteil 2013-05-19 12:09:56 UTC
I have tried to unintall Xamarin.Studio and .Android and then re-install
everything from scratch, but it did not fix the problem.
Comment 5 PJ 2013-11-19 17:04:55 UTC
This bug has been in the NEEDINFO state with no changes for the last 90 days. Can we put this back into the NEW or CONFIRMED state, or are we still awaiting response?

If there is no change in the status of this bug over the next two weeks, this bug will be marked as NORESPONSE.
Comment 6 PJ 2013-12-05 18:35:08 UTC
This bug has not been changed from the NEEDINFO state since my previous comment, marking as RESOLVED NORESPONSE.

Please feel free to REOPEN this bug at any time if you are still experiencing the issue. Please add the requested information and set the bug back to the NEW (or CONFIRMED) state.