Bug 1229 - Error is occurred and application gets hanged for a while when user click on play button on application.
Summary: Error is occurred and application gets hanged for a while when user click on ...
Status: CLOSED FIXED
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: XI runtime ()
Version: 4.9.xx
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-10-04 10:48 UTC by Saurabh
Modified: 2011-10-11 02:31 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Image for the bug (160.48 KB, image/jpeg)
2011-10-04 10:48 UTC, Saurabh
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
CLOSED FIXED

Description Saurabh 2011-10-04 10:48:38 UTC
Created attachment 578 [details]
Image for the bug

Steps to Reproduce:
1. Download all applications from http://github.com/xamarin/monotouch-samples location
2. Launch the MonoDevelop.
3. Click on "Open an existing solution" link.
4. Select AVTouchSample application.
5. Click on Open button
6. Select Debug|iPhone Simulator.
7. Select Build>>Build<Project name>.
8. Select RUN>>iPhone/iPad Simulator.
9. Click on Play button on the application.

Actual result:
Error is occurred and application gets hanged for a while when user click on play button on application.
	
Expected result:
Application should not gets hanged when user click on Play button.

Environments:
MonoDevelop 2.8
MonoTouch 4.9.6
MonoFramework 2.10.5
VM: Parallels desktop
OS: Lion 10.7
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2011-10-04 18:43:08 UTC
I fixed the first error by doing a rebuild of the project (right click project file, Rebuild).

The second one can be ignored (I've already fixed it, and it doesn't cause any apparent problems either).

I didn't run into the third and fourth errors though. Can you copy/paste the entire message here? The screenshot cut off the last part of the messages.
Comment 2 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2011-10-04 18:43:59 UTC
The hang is normal (it's just 1-2 seconds for me), it also happens with the original Apple sample this sample was ported from.
Comment 3 Jatin 2011-10-10 08:08:28 UTC
Hi Rolf

It is working as per the above comments, please suggest the further course of action.

Thanks,
Jatin
Comment 4 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2011-10-10 08:15:09 UTC
Jatin,

In the screenshot, there are four lines of output, but I can't see the last two lines properly, maybe you can copy&paste them into this bug?
Comment 5 narayanp 2011-10-10 10:04:05 UTC
I have validated this issue on MonoTouch 4.9.8 with Xcode 4.2 installed, and now the error is not appearing.
Comment 6 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2011-10-10 16:18:22 UTC
Closing as fixed then, thanks!
Comment 7 Jatin 2011-10-11 02:30:57 UTC
As per the above comments closing this issue for the MonoTouch 4.9.8