Bug 12230 - captcha not visible
Summary: captcha not visible
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: MonoMac
Classification: Desktop
Component: Bindings ()
Version: GIT
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-05-14 05:41 UTC by Paolo Nunberg
Modified: 2015-02-13 18:40 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Paolo Nunberg 2013-05-14 05:41:24 UTC
After running Git for MonoGame, I am asked to create an account, but the field which should contain a captcha only displays s question mark. My OS is Mac Lion on a Vmware virtual machine.
Comment 1 Bojan Rajkovic [MSFT] 2013-05-14 10:28:47 UTC
Hi,

Could you please elaborate, or show a screenshot? Where are you asked to create an account for MonoGame, and why is this filed under MonoMac?
Comment 2 Timothy Risi 2015-02-13 18:40:24 UTC
Closing due to lack of response