Bug 12005 - Assertion at /Users/builder/data/lanes/monodroid-mlion-master/f6831347/source/mono/mono/mini/mini-exceptions.c:814, condition `domain' not met
Summary: Assertion at /Users/builder/data/lanes/monodroid-mlion-master/f6831347/source...
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 11858
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: BCL Class Libraries ()
Version: 4.7.x
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-04-27 11:57 UTC by t9mike
Modified: 2013-05-01 11:13 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Sample (6.91 MB, application/zip)
2013-04-27 11:57 UTC, t9mike
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 11858

Description t9mike 2013-04-27 11:57:23 UTC
Created attachment 3886 [details]
Sample

Similar to bug #11858, the attached example -- a version of 11858 sample but for Android -- asserts "condition `domain' not met" error when run (click button). 

I was not sure if bug fix for this should be in the version I found this in, Android 4.7.4, so here you go. Runs OK on 4.6.4.
Comment 1 Radek Doulik 2013-05-01 11:13:23 UTC
Looks like duplicate of #11858.

I was able to reproduce in 4.7.4 and unable to reproduce in master, so I assume it was fixed by Zoltan's fix for #11858.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 11858 ***