Bug 11963 - Debug Target Selector Dropdown Issues
Summary: Debug Target Selector Dropdown Issues
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 11101
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Debugger ()
Version: 4.0.4
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-04-25 11:15 UTC by Kevin Mullins
Modified: 2013-04-25 11:18 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 11101

Description Kevin Mullins 2013-04-25 11:15:42 UTC
After restarting Xamarin Studio the device selected in the Debug Dropdown Target box isn't the device that will be targeted if you run a debug compile... it seems to select a random device no matter what the dropdown says, and it's anything BUT what is actually selected.

If I deselect and reselect everything seems to work as expected until the next reboot.
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2013-04-25 11:18:22 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 11101 ***