Bug 11932 - Getting "[Simulator]System.ArgumentException" error when clicking on 'Load from url' for iOS Sample 'MTDJSonDemo'
Summary: Getting "[Simulator]System.ArgumentException" error when clicking on 'Load fr...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Samples ()
Version: 6.3.x
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: marcelo.perretta
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-04-24 08:08 UTC by Saurabh
Modified: 2017-01-26 19:04 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Saurabh 2013-04-24 08:08:55 UTC
Steps to reproduce:
1. Open X.S
2. Open iOS Sample 'MTDJsonDemo'
3. Debug/run application on Simulator.
4. Click on 'Load from url'

Actual result: When user click on 'Load from url', It display a popup which shows that "Unable to download data" as well as error "System.ArgumentException" in Application output. While on physical device we are not seeing this error:

Expected result:
Error should not displayed in application output after clicking on 'Load from url'.

Application Output:
https://gist.github.com/atin360/878e620216380edd0c8d

Environment details:
X.S 4.0.4(build 2)
Xamarin.iOS 6.3.4.36
Mono 3.0.10((no/eff4cb5)

Regression Status:
REGRESSION: we are not seeing this error in application output for simulator using Mono 2.10.12 and MT 6.2.3.0