Bug 11874 - Hotkeys not working
Summary: Hotkeys not working
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 1441
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 4.0.3
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-04-20 12:42 UTC by eugene
Modified: 2014-02-23 14:58 UTC (History)
4 users (show)

Tags: gtk
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 1441

Description eugene 2013-04-20 12:42:09 UTC
The hot keys (Control+C, Control+V) stopped working after few hours of using Xamarin studio.
I could not find in tools how to reset the default settings. The same thing occured with Control+Z.
I've tried to adjust them manually and when I pressed the Control+V buttons, it put "Control+1052".
Comment 1 eugene 2013-04-23 00:37:14 UTC
And one thing more - before hot keys broken, I change UI language from Russian to English.
Comment 2 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2014-02-23 14:58:40 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 1441 ***