Bug 11629 - search editor accents
Summary: search editor accents
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 4205
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 4.0.3
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-04-05 23:20 UTC by danicalbet
Modified: 2013-04-08 18:30 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 4205

Description danicalbet 2013-04-05 23:20:26 UTC
Search editor does not admit accents, i.e. "código".
Comment 1 danicalbet 2013-04-05 23:54:42 UTC
I also can't use accents in code editor
Comment 2 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-04-06 00:22:42 UTC
What keyboard layout?
Comment 3 danicalbet 2013-04-08 03:47:58 UTC
This happens to me in Windows Vista and Windows 7 laptops with Spanish Keyboard.
Comment 4 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-04-08 18:30:31 UTC
You may be able to work around this by changing the input method to "simple" in the context menu.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 4205 ***