Bug 11540 - No device detected in VS2012, and ERROR: Another instance is running
Summary: No device detected in VS2012, and ERROR: Another instance is running
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 0.x Insider Preview
Hardware: PC Mac OS
: High major
Target Milestone: ---
Assignee: Vinicius Jarina
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-04-03 07:02 UTC by John Hair
Modified: 2013-05-03 16:22 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED INVALID

Description John Hair 2013-04-03 07:02:03 UTC
Posting questions in the support forum isn't getting responses so raising bugs instead.

Have to be honest here, if I was the PM working on the VS integration I would never have allowed this to be released in this state. Its a great concept and what you have achieved is fantastic, its just *not finished*.

No device detected often appears in the device combobox. No apparent way to force it to refresh. Trying to run results in the Detecting mac host dialog. If it succeeds the compile often fails with ERROR: Another instance is running

ERROR: Another instance is running
This has to be the most annoying messages. I only have 1 instance running (me!)

I would be happy to allow a dev to remote in to see all the issues. Im available on Skype (john-hair) to discuss.
Comment 2 Vinicius Jarina 2013-04-11 14:56:21 UTC
John

I your issue was already fixed?

Thank you
Comment 3 John Hair 2013-04-11 14:58:33 UTC
Hi Vinicius,
I raised this bug before you helped me resolve the issue, feel free to close it now.

Again, thank you for your help.

Regards
John
Comment 4 Vinicius Jarina 2013-05-03 16:22:46 UTC
Working