Bug 11444 - XS starts with the incorrect deploy/debug target
Summary: XS starts with the incorrect deploy/debug target
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 11101
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Debugger ()
Version: 4.0.2
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-03-27 09:04 UTC by Carlos Guimarães
Modified: 2013-03-27 12:45 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Bug reporting (3.42 MB, video/mp4)
2013-03-27 09:37 UTC, Carlos Guimarães
Details
Another recording showing that resolution of bug 11341 won't fix this one (1.22 MB, video/mp4)
2013-03-27 12:42 UTC, Carlos Guimarães
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 11101

Description Carlos Guimarães 2013-03-27 09:04:12 UTC
Almost every time I start XS and then run my application, the last deploy target used is showing up in the target but another one(kinda random) is used instead.

In the video attached I'm running the application for iPad Simulator 6.1 but the iPhone Simulator open instead.
Comment 1 Carlos Guimarães 2013-03-27 09:37:32 UTC
Created attachment 3702 [details]
Bug reporting
Comment 2 Jeffrey Stedfast 2013-03-27 11:44:57 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 11341 ***
Comment 3 Carlos Guimarães 2013-03-27 12:42:57 UTC
Created attachment 3705 [details]
Another recording showing that resolution of bug 11341 won't fix this one
Comment 4 Jeffrey Stedfast 2013-03-27 12:44:28 UTC
sorry, marked it as a duplicate of the wrong bug

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 11101 ***
Comment 5 Carlos Guimarães 2013-03-27 12:45:36 UTC
No problem, thanks.