Bug 11415 - [Windows - VS] For any MFA template application, when debug the application after setting a breakpoint at line 29, the value visualizer pop-up does not appears
Summary: [Windows - VS] For any MFA template application, when debug the application a...
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Debugger ()
Version: 4.8.x
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: 4.8 (async)
Assignee: dean.ellis
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-03-26 07:34 UTC by Jatin
Modified: 2013-05-03 14:57 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Comment 1 PJ 2013-03-26 10:07:02 UTC
Regression status?
Comment 2 Jatin 2013-03-26 11:09:15 UTC
An update to the above issue:

Regression status: Not A Regression, as this issue also exists with the stable MFA 4.6.00049
Comment 3 Atin 2013-05-03 14:57:07 UTC
An update to the above issue,We have checked this issue with:
Windows 7 and 8
VS 2010/2012
MFA 4.7.04014

Now this is working fine.Hence closing this issue.