Bug 11386 - Multiple device target not kept on successive builds
Summary: Multiple device target not kept on successive builds
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Android Add-in ()
Version: 4.0.3
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mikayla Hutchinson [MSFT]
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-03-25 07:10 UTC by Paul Johnson
Modified: 2013-12-05 18:36 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Paul Johnson 2013-03-25 07:10:38 UTC
I have three droid devices connected to my USB hub. When I click on the build and deploy icon, the option as to which device I build and deploy to is shown. 

I select the device I want (not the one at the top of the options). The app builds and runs on that device.

Subsequent builds though do not go to that device, but to the device displayed at the top of the Run->Run With list. To build for the target I want, I have to go to the Run->Run With menu option
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-03-25 18:28:01 UTC
Which device is shown checked in the "android device target" list?
Comment 2 Paul Johnson 2013-03-25 18:58:09 UTC
Whatever is at the top, irrespective of what had been selected previously. If you alter from the menu and build, on the next build it reverts to whatever is at the top.
Comment 3 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-03-29 14:38:13 UTC
I cannot reproduce this from your description. Could you screencast it?
Comment 4 PJ 2013-11-19 17:05:47 UTC
This bug has been in the NEEDINFO state with no changes for the last 90 days. Can we put this back into the NEW or CONFIRMED state, or are we still awaiting response?

If there is no change in the status of this bug over the next two weeks, this bug will be marked as NORESPONSE.
Comment 5 PJ 2013-12-05 18:36:14 UTC
This bug has not been changed from the NEEDINFO state since my previous comment, marking as RESOLVED NORESPONSE.

Please feel free to REOPEN this bug at any time if you are still experiencing the issue. Please add the requested information and set the bug back to the NEW (or CONFIRMED) state.