Bug 11271 - Deploy & Run error.
Summary: Deploy & Run error.
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: 6.3.x
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: 6.4 (async)
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-03-19 15:34 UTC by Chan Chu Man
Modified: 2013-07-09 04:11 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Chan Chu Man 2013-03-19 15:34:31 UTC
The project is work well in Monotouch but has problems in Xamarin.
When I deploy & run my code, show error as following in Application Output:

error MT0000: Unexpected error - Please file a bug report at http://bugzilla.xamarin.com
MonoTouch.MobileDevice.MobileDeviceException: Send Message Error (error: 0xe800002d)
  at MonoTouch.Installation.Device.StartService (MonoMac.CoreFoundation.CFString service) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at MonoTouch.Debugging.AppListService.GetApplicationListXml (MonoTouch.Installation.Device d) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at MonoTouch.Installation.Installer.KillApplication (MonoTouch.Installation.Device d, System.String appId) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at MonoTouch.Installation.Installer+<KillApplication>c__AnonStoreyD.<>m__16 (MonoTouch.Installation.Device d) [0x00000] in <filename unknown>:0
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2013-03-21 19:29:23 UTC
Can you try the following and tell us if anything changes/works?

* Restart device / Mac.
* Try a new project from a template.
* Try an Xcode project.
Comment 3 PJ 2013-07-09 04:11:18 UTC
Marking this one as RESOLVED, NO RESPONSE for now. Please feel free to re-open
if you still have an issue. If you do, please add full version info and, if
possible, some steps to reproduce or a test project.