Bug 11252 - "Find in files" does't work anymore
Summary: "Find in files" does't work anymore
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: Trunk
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-03-19 06:25 UTC by Federico Di Gregorio
Modified: 2013-03-19 06:31 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Federico Di Gregorio 2013-03-19 06:25:27 UTC
When setting "Look in" to directories "Find in files" doesn't find anything. I tried any combination of file mask (no mask, "*" or a specific mask like "*.xmL") and search string but nothing works. It seems to work correctly when setting "Look in" to solution or project.
Comment 1 Mike Krüger 2013-03-19 06:31:20 UTC
fixed