Bug 11037 - FieldService Uses AVD >=15 but only AVD <14 is in Xamarin Studio 2.0
Summary: FieldService Uses AVD >=15 but only AVD <14 is in Xamarin Studio 2.0
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Samples ()
Version: 4.0
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Tom Opgenorth
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-03-11 06:44 UTC by Robert Salita
Modified: 2013-05-24 11:04 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Robert Salita 2013-03-11 06:44:08 UTC
FieldService demo uses Android 4.0.3 but that Android Virtual Device or greater is missing in Xamarian 2.0. 

See http://forums.xamarin.com/discussion/2082/fieldservice-demo-wrong-version#latest
Comment 1 Atsushi Eno 2013-05-22 14:08:24 UTC
topgenorth: guess you (can) handle those samples.
Comment 2 Tom Opgenorth 2013-05-24 11:04:48 UTC
The latest code in github targets API level 14. Was fixed by Craig Dunn on March 14, 2013. See https://github.com/xamarin/prebuilt-apps/commit/258c9926aff7a01b4d5b05fb8e12e9d0e455434c