Bug 11004 - Mono 3.0.6 on does not correctly package ASP.NET MVC 3 assemblies
Summary: Mono 3.0.6 on does not correctly package ASP.NET MVC 3 assemblies
Status: RESOLVED ANSWERED
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: packaging ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
: 8193 8516 11504 12887 13939 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-03-08 13:44 UTC by Miha Markic
Modified: 2017-05-16 22:20 UTC (History)
11 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED ANSWERED

Description Miha Markic 2013-03-08 13:44:22 UTC
When I create a new asp.net mvc 3 project (using mono 3.0.6.) all three System.Web.[Helpers, WebPages, Mvc] references are colored red (IDE can't find them). 
Within Mono files I can find only WebPages and Mvc but not Helpers.
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-04-01 15:34:43 UTC
They don't seem to be available on MacOS either.
Comment 2 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-04-01 15:34:59 UTC
*** Bug 8516 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-04-01 15:35:28 UTC
*** Bug 8193 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-04-01 18:32:35 UTC
*** Bug 11504 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 5 nsimeonov 2013-05-26 19:42:21 UTC
6 months later we still cannot run a simple ASP.NET MVC 3 project on MAC, created by
Xamarin Studio itself. I'm afraid to ask if MVC 4 will ever be supported this
decade...
Comment 6 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-06-26 11:23:06 UTC
*** Bug 12887 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 7 Franky 2013-08-24 15:28:10 UTC
I am just here to say: WHAT THE FUCKING HECK???
I mean, compared to fixing what should be a rather trivial packaging issue you take as of now half a year? Are you INSANE? That's even worse than FUCKING ORACLE!!!
Comment 8 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-08-25 02:39:27 UTC
*** Bug 13939 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 9 Alexander Köplinger [MSFT] 2017-05-16 22:20:02 UTC
The MVC assemblies are now acquired from NuGet so this no longer applies.