Bug 10970 - Two iPhones connected, both show, but it will only deploy to one
Summary: Two iPhones connected, both show, but it will only deploy to one
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 1.0.x
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Dominique Louis
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-03-07 13:54 UTC by Eric Maupin
Modified: 2013-03-13 08:23 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Server log (9.20 KB, text/plain)
2013-03-07 13:54 UTC, Eric Maupin
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Eric Maupin 2013-03-07 13:54:11 UTC
Created attachment 3550 [details]
Server log

I have an iPhone 4 and an iPhone 5 connected to my OSX machine and both of these devices show in the list. However, no matter which one I select, it deploy to the iPhone 5.

After I stop debugging once it's launched on the wrong device, I get a WebException.

Server log attached.
Comment 1 Eric Maupin 2013-03-07 13:56:00 UTC
Tested with VS2012 and MTVS 1.0.897
Comment 2 Dominique Louis 2013-03-08 17:42:33 UTC
Thanks Eric, I'll try and replicate on Monday.
Comment 3 Dominique Louis 2013-03-13 08:23:51 UTC
Eric a fix has been pushed as part of this commit 

https://github.com/xamarin/monotouch/compare/9d996cbfad46...2ae84d399baa

You'll need a new server side build to test it.