Bug 10823 - [Gtk] Lines containing unicode characters appear truncated
Summary: [Gtk] Lines containing unicode characters appear truncated
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 10257
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: Trunk
Hardware: PC Mac OS
: High normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-03-01 14:56 UTC by Alex Corrado [MSFT]
Modified: 2013-03-01 15:57 UTC (History)
1 user (show)

Tags: gtk
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Sample text that exhibits this issue (2.00 KB, text/plain)
2013-03-01 14:56 UTC, Alex Corrado [MSFT]
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 10257

Description Alex Corrado [MSFT] 2013-03-01 14:56:18 UTC
Created attachment 3522 [details]
Sample text that exhibits this issue

Open the attached file in the text editor to see what I mean. Specifically, the </string> tags on lines 13-29 appear truncated. This happens in C# sources with similar strings as well.
Comment 1 Mike Krüger 2013-03-01 15:16:54 UTC
Here is a c# file that doesn't work:

https://github.com/xamarin/md-addins/blob/master/MonoDevelop.MacDev/MonoDevelop.MacDev.Tests/PObjectTests.cs#L192

I think pango can't render it correctly
Comment 2 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-03-01 15:57:48 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 10257 ***