Bug 10779 - Mono does not compile on ARMv7
Summary: Mono does not compile on ARMv7
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: General ()
Version: unspecified
Hardware: Other Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-02-28 15:20 UTC by Dylan Borg
Modified: 2013-03-01 04:32 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Dylan Borg 2013-02-28 15:20:49 UTC
This is an extract from the build:
  CC     libmonoruntimesgen_la-sgen-stw.lo
/tmp/ccvyZoLH.s: Assembler messages:
/tmp/ccvyZoLH.s:129: Error: r15 not allowed here -- `str pc,[r0]!'
make[3]: *** [libmonoruntimesgen_la-sgen-stw.lo] Error 1
make[3]: Leaving directory `/home/linaro/Downloads/mono/mono/metadata'
Comment 1 Zoltan Varga 2013-02-28 17:44:38 UTC
Fixed in master.
Comment 2 Dylan Borg 2013-03-01 04:32:22 UTC
The error no longer happens.