Bug 1072 - iOS Device Log does not show the device logs
Summary: iOS Device Log does not show the device logs
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: 2.8 beta 3
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Alan McGovern
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-09-27 08:48 UTC by Chris Hardy [MSFT]
Modified: 2011-11-16 15:36 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Chris Hardy [MSFT] 2011-09-27 08:48:26 UTC
Showing the iOS Device Log panel does not show anything but the following:

Connecting...
========================
ASL is here to serve you
> 

Where as running;
/Developer/MonoTouch/usr/bin/mtouch --logdev
correctly shows the device log.
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2011-09-27 09:19:31 UTC
Everything after the "Connecting..." line comes from mtouch. Dunno why it cuts off.
Comment 2 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2011-11-16 15:36:16 UTC
This was fixed in the iPhone addin, commit bbe1614016.