Bug 10681 - [Debug]'GLFullScreen' sample does not launch in debug mode.
Summary: [Debug]'GLFullScreen' sample does not launch in debug mode.
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin.Mac
Classification: Desktop
Component: Samples ()
Version: 1.0.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-02-26 05:29 UTC by narayanp
Modified: 2013-02-27 01:56 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description narayanp 2013-02-26 05:29:47 UTC
Step to reproduce:
1. Open GLFullScreen application in X.S
2. Debug the application
3. Observe that application does not launches on debug mode.

Actual result:
On running the application Debug mode, application does not launch. However, on Release mode application launches successfully. 

Expected result:
Application should run and launch successfully on both DEBUG and RELEASE mode.

Supplement info:
https://gist.github.com/atin360/4734b497129f24e86ed7

Environment:
All Mac
X.S 4.0 -0a40582a1d122994063594ea2ea725960c26b671
Mono 2.10.11(mono-2-10/2baeee2)
Xamarin.Mac 1.2.13

App info:
GLFullScreen/Mac Sample-1.2
Comment 1 narayanp 2013-02-26 06:03:42 UTC
An update in above issue:
Same issue also exists with 'GLSLShader' Sample.

Supplement info:
https://gist.github.com/atin360/44d3d819cbc7f12f52cf
Screencast:http://www.screencast.com/t/GbtNHXqnCPuX 

Environment:
All Mac
X.S 4.0 -0a40582a1d122994063594ea2ea725960c26b671
Mono 2.10.11(mono-2-10/2baeee2)
Xamarin.Mac 1.2.13

App info:
GLSLShader/Mac Sample-1.2
Comment 2 Aaron Bockover [MSFT] 2013-02-26 09:37:09 UTC
This sample works as expected for me in full screen and windowed. What version of OS X are you running, and are you inside a VM?
Comment 3 narayanp 2013-02-26 10:00:59 UTC
We are using Physical machine Mountain Lion(10.8.1) and Lion(10.7.4).
Comment 4 narayanp 2013-02-27 01:07:40 UTC
Today, we have checked this issue with latest builds and latest sample:

MonoFramework-MDK-2.10.11.macos10.xamarin.x86
X.S 4.0 -da7ef84fcf8a5391b862209406be69b2303b6d55
xamarin.mac-1.2.17
ML 10.8.1 and Lion 10.7.4

App info:
mac-samples-xammac-1.2-5824f3316ef4e6b4fece7bbabe7db9969058567b

Now, this is working fine on both DEBUG and RELEASE mode.
Comment 5 narayanp 2013-02-27 01:56:37 UTC
As per comment 4, we are marking this issue as Resolved fixed.