Bug 10675 - Application's widgets displayed blur after clicking on 'High Pointalize' or 'Light Pointalize' and exception thrown in Application output.
Summary: Application's widgets displayed blur after clicking on 'High Pointalize' or '...
Status: RESOLVED NOT_ON_ROADMAP
Alias: None
Product: Xamarin.Mac
Classification: Desktop
Component: Samples ()
Version: 1.0.x
Hardware: All Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Oleg Demchenko
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-02-26 03:08 UTC by Saurabh
Modified: 2014-02-04 16:12 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_ON_ROADMAP

Comment 1 narayanp 2013-02-26 03:47:03 UTC
An update in above issue:
On Mountain Lion 10.8.1 on clicking 'High Pointalize' or 'Light Pointalize', all
Widgets disappear and again clicking any where all widgets appear as blur.

Screencast: http://www.screencast.com/t/3Ika0IHwic
Application output: https://gist.github.com/atin360/416b77f73fc76468765b

Environment:
Mac Mountain Lion 10.8.1
X.S 4.0 -0a40582a1d122994063594ea2ea725960c26b671
Mono 2.10.11(mono-2-10/2baeee2)
Xamarin.Mac 1.2.13
Comment 2 Mohit Kheterpal 2013-08-13 11:05:58 UTC
Today we have checked this issue on following builds:

All Mac
Xam.Mac 1.6.9
XS 4.0.11(build 7)

I am not sure if this is just a bug in the sample but it seems like this bug is
blocking some of the core behavior of the sample.