Bug 10652 - Send Feedback throws NRE before solution opened
Summary: Send Feedback throws NRE before solution opened
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 4.0
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Lluis Sanchez
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-02-25 14:13 UTC by PJ
Modified: 2013-03-26 09:04 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description PJ 2013-02-25 14:13:15 UTC
Steps to reproduce:
Open XS
Click Help->Send Feedback


Expected behavior:

User should see the send feedback area

Actual behavior:

User gets an NRE

NRE: https://gist.github.com/pjbeaman/6f7d7e575b9cf2739e23
Looks like: http://screencast.com/t/L1g2AQKdm

X.S 4.0 (build 2005)
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-02-25 16:40:27 UTC
If you haven't opened a solution yet, and the status bar hasn't been created, the "show it by the feedback button" logic is broken.
Comment 2 Lluis Sanchez 2013-03-11 12:18:20 UTC
Fixed, although the feedback button has been removed for now.
Comment 3 Saurabh 2013-03-26 09:04:04 UTC
Today we have checked this issues with following builds:

X.S 4.0.3.13

We are getting Send feedback option under Help. But after clicking on it, nothing happens. 

I think Send feedback option should also removed from Help.

Please let us know it is correct or not.