Bug 10458 - I am using iPhone version 4.1 and Xcode is 4.3.3. installation completed at iPhone but not open automatically.
Summary: I am using iPhone version 4.1 and Xcode is 4.3.3. installation completed at i...
Status: VERIFIED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: 6.3.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: 6.4 (async)
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-02-20 04:39 UTC by Sabina
Modified: 2013-07-12 08:35 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED NOT_REPRODUCIBLE

Description Sabina 2013-02-20 04:39:27 UTC
Please ensure your device is connected...
Connected to: X's iphone
error MT0000: Unexpected error - Please file a bug report at http://bugzilla.xamarin.com
MonoTouch.MobileDevice.MobileDeviceException: Checkin Timeout Error (error: 0xe8000024)
  at MonoTouch.Installation.Device.StartService (MonoTouch.CoreFoundation.CFString service) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at MonoTouch.Debugging.AppListService.GetApplicationListXml (MonoTouch.Installation.Device d) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at MonoTouch.Installation.Installer.KillApplication (MonoTouch.Installation.Device d, System.String appId) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at MonoTouch.Installation.Installer+<KillApplication>c__AnonStorey7.<>m__8 (MonoTouch.Installation.Device d) [0x00000] in <filename unknown>:0
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2013-02-20 06:44:44 UTC
Does this happen all the time, or did it just happen once?

Can you also get the version information from MonoDevelop's about menu?
Comment 2 Sebastien Pouliot 2013-02-20 08:20:12 UTC
It's likelyy because Xcode 4.3.3 does not come with Apple's DeveloperImage.dmg for iOS 4.1. As such the application won't be able to start automatically - but you should get a better (warning, not error) message with a recent MT version. Also starting the application manually should work (even for debugging).
Comment 4 narayanp 2013-07-09 04:28:41 UTC
Today we have checked this issue with following builds:

X.S 4.0.9(build 15)
Mono 3.1.1
Xamarin.iOS 6.3.7.182
Xcode 4.3.3

I checked this on following devices:
iPhone 4 version 6.1.3
iPhone3G version 4.3.3

And I observed that when device screen is locked and user debug/run the application on iOS Device application deployed and launched successfully(open automatically)

Marking this one as RESOLVED, WORKSFORME for now. Please feel free to re-open if you still have an issue. If you do, please add full version info and, if possible, some steps to reproduce or a test project.
Comment 5 narayanp 2013-07-12 08:35:47 UTC
As per comment#4 changing the status to Verified.