Bug 1004 - Build failed message is displayed when we run build on Xcode whereas on MonoDevelop build is running successfully.
Summary: Build failed message is displayed when we run build on Xcode whereas on MonoD...
Status: CLOSED NOT_ON_ROADMAP
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 2.8 Beta 2
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-09-22 12:37 UTC by narayanp
Modified: 2011-10-17 04:15 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Image for the bug (293.63 KB, image/jpeg)
2011-09-22 12:37 UTC, narayanp
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
CLOSED NOT_ON_ROADMAP

Description narayanp 2011-09-22 12:37:38 UTC
Created attachment 473 [details]
Image for the bug

Steps to reproduce:
1. Launch the MonoDevelop.
2. Create a solution of MonoTouch Single View application.
3. Double click on .xib file and add few buttons and label.
4. Add outlets and Actions.
5. Modify AppDelegate.cs file accordingly.
6. Go back to Xcode and click on RUN button.
7. See build failed message is displayed.


Actual result:
Build failed message is displayed when we run build on Xcode whereas on MonoDevelop build is running successfully. Refer the screenshot.

Expected result:
Build should not be failed when user run the build from Xcode.


Environments:
VM: Parallel Desktop 
OS:  Lion 10.7 (Guest Operating System)
MonoTouch 4.9
MonoDevelop 2.8 beta 2
Mono Framework for MAC OS X Intel Runtime
Xcode 4.1
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2011-09-22 12:52:34 UTC
Xcode integration doesn't support building. It's a dummy project that contains the minimum necessary to make the UI designer work.
Comment 2 Atin 2011-10-17 04:14:01 UTC
As per the comments from Michael, closing this issue dated 17th October, 2011.